Förbered en trygg förlossning – hemma

Skapa en trygg förlossning – förbered dig digitalt tillsammans med andra. Med vår gravidyoga förbereder vi oss att föda på ett tryggt sätt fyllt med självförtroende och tillit. Även om du inte har möjlighet att träffa mig för profylax och gravidyoga så kommer vi nu att bilda en liten grupp där gravida från hela Sverige kan samlas. En plats där vi stärker varandra genom yoga, dess andning, närvaro och övningar. Men också en plats där du får kunskap om kvinnokroppen och hur den fungerar i födande och hur du kan bemöta den genom förlossningens skeenden. Du får en får en positiv, tillitsfull och trygg förlossning. För det kan du påverka! Vi kvinnor är bra på mycket och en grej är vår förmåga att föda barn – något som är helt naturligt för oss, du är fascinerande och magisk!

Lita på dig själv – du kan!

Du som ska föda i dessa tider kanske upplever mer oro än normalt. Med tanke på allt som händer med det där lilla viruset som håller hela världen i gisslan kanske det inte är så konstigt? Därför behöver vi nog ta en steg tillbaka. Håller du dig hemma? Undviker du folksamlingar? Tvättar du händerna som om det inte fanns någon morgondag? Bra! För en stund är det viktigt du helt släpper din omvärld och börjar tänka på dig själv istället. Under den digitala gravidyogan kommer du  träna upp din kropp så att din intuitiva förmåga stärks och du bygger upp din trygghet och tillit inför din förlossning. En stor del av tryggheten kommer nämligen ifrån att kunna lita på sig själv, men också vetskapen om att du inte är ensam.

Trygghetsskapande gravidyoga

För många av oss är födda barn något helt nytt. I vanliga fall kan många av de råd vi får snarare förvirra än stärka oss. Vår gravidyoga baseras på vetenskapliga förlossningsverktyg. Vårt mål är att förbereda dig och skapa en trygg förlossning på många olika plan. Kroppsligt, själsligt och mentalt. Gravidyogan behöver, precis som födandet, ingen tidigare erfarenhet. Kom som du är med allt vad du bär på!

Du kommer lära dig:

– Gravidyoga – fysiska övningar, andning, medvetenhet
– Närhet till dig själv i stunder av obehag
– Tillit till din egna kropp och dess förmågor
– Andningsverktyg för olika skeenden
– Avslappningsövningar
– Förlssningens skeenden – Latensfas, krystfas och efterbördsskeede
– Positioner som gynnar förlossningen
– Hormonernas påverkan på dig och hur du påverkar dem
– Tips och trix som du kan göra själv och tillsammans med partner/stödperson
– Vad händer efteråt?

Du får också:

– Tillgång till mig hela din graviditet
– Stöd och dialog
– Ett kompendium
– Individuella råd och tips

Du är så grym!

Så avslutningsvis, om det är någonting som vi vill att du ska kasta bort efter den här kursen så är det dina tvivel på dig själv. Du är en gravid kvinna och ett litet barn växer fram i din mage. Oavsett vad du än går igenom så vill vi att du ska förstå att det du gör helt fantastiskt!

Anmäl dig här!

Gravidyoga digitalt

Plats: yogiriet.se
Tid: Måndagar kl 17:00
Pris: 1 500 kr

Tillfällen 2020:
15:e juni – 20:e juli
27:e augusti – 7:e september

Antal träffar per tillfälle: 6 träffar