Känn dig trygg på din förlossning!

Snart är det dags för dig att träffa din lilla bebis! Med vår gravidyoga förbereder vi oss att föda på ett tryggt sätt och med självförtroende. Vi kvinnor är bra på mycket och om det något unikt som de flesta av oss delar med varandra så är det vår förmåga att föda barn – något som är helt naturligt för oss.

Lita på dig själv – du kan!

Många av oss kan känna rädsla för att föda. Och det kanske inte är så konstigt, vi blir ständigt itutade att vi inte duger som vi är. Tidningar, tv och internet skapar ständigt konstiga ideal som vi förväntas leva upp till. Allvarligt talat, det är dags för oss att strunta i allt det där och istället börjar lita på oss själva. Vi tränar din kropp så att förlossningsverktygen förankras i dig, så att din intuitiva förmåga stärks och du bygger upp din trygghet inför din förlossning. En stor del av tryggheten kommer nämligen ifrån att kunna lita på sig själv.

Individanpassad gravidyoga

För många av oss är födda barn något helt nytt och många av de råd vi får kan snarare förvirra än stärka oss. Ta ett djupt andetag och slappnar av. Vår gravidyoga baseras på vetenskapliga förlossningsverktyg som skapar en trygg förberedelse inför din förlossning. Oavsett vem du är så kommer vi att se till att du får den gravidyoga du behöver.

En foglossning är inget hinder utan du kommer att få alternativ som passar din kropp. Du kommer också att få känna på olika förlossningsförberedande positioner som du kan ta med dig in i förlossningen. Varje klass avslutas med djupavslappning som är ovärderligt för återhämtningen mellan värkarna och även för livets utmaningar efter att ditt barn kommit till världen.

Du är så grym!

Så avslutningsvis, om det är någonting som vi vill att du ska kasta bort efter den här kursen så är det dina tvivel på dig själv. Du är en gravid kvinna och ett litet barn växer fram i din mage. Oavsett vad du än går igenom så vill vi att du ska förstå att det du gör helt fantastiskt!

Det här får du:

  • En skön förberedelse innan du ska få träffa din lilla bebis! Du lär dig andning, avslappning och tar del av välgörande positioner. Du får stor kunskap om förlossningsförloppets skeden och vad du själv kan göra för att möta de olika faserna på bästa sätt.
  • Inför en förlossning blir vi itutade så många konstiga förväntningar på oss. Vi övar istället upp trygghet och tillit till oss själva så att vi kan släppa kontrollen och bli mer närvarande under förlossningen.
  • Vi kommer behandla oro och rädsla genom att du lär dig tekniker som skapar tillit. Vårt viktigaste fokus är på välbefinnandet för både mamma och barn. Därför får du tips på din individuella situation om du känner att du behöver det.
  • Vi slänger bort alla tvivel på oss själva! Istället lär vi oss olika användbara andetag, avslappningsövningar och positioner som vi har nytta av under vår förlossning.

Tänk på att boka plats i tid – kurserna blir snabbt fulla! Om du undrar något så är det bara att du hör av dig på info@yogiriet.se

 

Anmäl dig här!

Sundsvall 2019:

Plats: Yogashala Esplanaden 18
Tid: Onsdagar kl 17:00
Pris: 1 500 kr

Tillfällen 2020:

12:e aug – 16:e sept Fullt
23:e sept – 28:e okt Fullt
4:e nov – 9:e dec Fullt

Antal träffar per tillfälle: 6 träffar

 

Östersund 2019:

Plats: Studio Östersund
Tid: Söndagar kl 10:00
Pris: 1 500 kr

Tillfällen 2020:

1:a nov -13:e dec Fyra platser kvar

Antal träffar per tillfälle: 6 träffar

 

 

Se vår profylax för par!