Känn dig trygg på din förlossning

Snart är det dags för dig att träffa din lilla bebis! Med vår gravidyoga förbereder vi oss för att föda på ett tryggt sätt och med självförtroende.

En skön förberedelse

Du lär dig andning, avslappning och tar del av välgörande positioner. Du kommer också att få känna på olika förlossningsförberedande ställningar som du kan ta med dig in i förlossningen.

Inga förkunskaper krävs

Kom precis som du är. Vissa har yogat tidigare och för andra är det första gången. Det är samma sak med att föda barn. Många ska föda för första gången, andra har fött flera barn. Oavsett vem du är kommer vi att ta det från en nivå där alla kan delta.

Du får kunskap om din förlossning

Vi ger dig kunskap om förlossningsförloppets olika skeden och vad du själv kan göra för att möta de olika faserna på bästa sätt. Med förståelse för din kropp och vad som händer är det lättare att vara närvarande i nuet och våga tro på din inre förmåga.

Vi kommer behandla oro och rädsla

Många av oss kan känna rädsla för att föda, och det är inte så konstigt. En del föder kanske för första gången, andra har fött tidigare. Oavsett bakgrund är en födsel något vi inte kan vara med och styra – men vi kan påverka vår upplevelse av den. På var gravidyoga lär du dig tekniker som skapar tillit till dig själv, och du får individuella råd och tips om du känner att du behöver det.

Vi slänger bort alla tvivel på oss själva

Med andning, avslappningsövningar och positioner som vi har nytta av under vår förlossning skapar vi grunden till att föda med självförtroende. När vi har tillit till oss själva kan vi släppa kontrollen och bli mer närvarande under förlossningen och bättre anpassa oss till det som händer.

Undrar du över något?

Tänk på att boka plats i tid – kurserna blir snabbt fulla! Om du undrar något så är det bara att du hör av dig på info@yogiriet.se

Anmäl dig här!

Digitala kurser online:


Plats: ZOOM
Tid: Onsdagar kl 17:00
Pris: 2 200 kr

Tillfällen 2021:

Aug 11 – 18.00-19.30
Sept 22 – 18.00-19.30
Nov 3 – 18.00-19.30

Tillfällen 2022:

Jan 5 – 18.00-19.30
Feb 16 – 18.00-19.30
Mars 30 – 18.00-19.30
Maj 11 – 18.00-19.30

Antal träffar per tillfälle: 6 träffar

 

Se vår profylax för par!