Känn dig trygg på din förlossning

En graviditet väcker många känslor. Allt från glädje och nyfikenhet till oro och rädsla. Det är fullt naturligt. Yogiriets gravidyoga i Sundsvall ger dig en smidigare graviditet och och trygghet under din förlossning.

Du ska känna dig trygg när du föder

Jag har nu hjälp hundratals havande mammor under deras graviditet och jag är så tacksam över att få vara en del av denna upplevelse. Min gravidyoga baseras på vetenskapliga förlossningsverktyg som skapar en trygg förberedelse inför din förlossning. Mina viktigaste fokus är på välbefinnandet för både mamma och barn. Vi tränar din kropp så att förlossningsverktygen förankras i dig, så att din intuitiva förmåga stärks och du bygger upp din trygghet inför din förlossning. En stor del av tryggheten kommer nämligen ifrån att kunna lita på sig själv – du kan!

Anpassat efter dina förutsättningar

Vi kommer alla med olika förutsättningar inför vår förlossning. Oavsett vem du är så kommer jag att se till att du får den gravidyoga du behöver. En foglossning är inget hinder utan du kommer att få alternativ som passar din kropp. Du kommer också att få känna på olika förlossningsförberedande positioner som du kan ta med dig in i förlossningen. Gravidyoga är mycket mer än bara fysiska övningar. Varje klass avslutas med djupavslappning som är ovärderligt för återhämtningen mellan värkarna och även för livets utmaningar efter att ditt barn kommit till världen.

Du kommer absolut få använda fysiska positioner som underlättar din graviditet, men framför allt kommer du få andningsverktyg, sinnesro och avslappning vilket är ovärderlig kunskap för din förlossning.

Vad du får

  • Du lär dig andning, avslappning och tar del av välgörande positioner. Du får stor kunskap om förlossningsförloppets skeden och vad du själv kan göra för att möta de olika faserna på bästa sätt.
  • Vi övar upp trygghet och tillit för att kunna släppa kontrollen över förlossningen.
  • Vi lär oss olika användbara andetag, avslappningsövningar och positioner för en förlossning.
  • Vi kommer behandla oro och rädsla genom att du lär dig tekniker som skapar tillit. Du får tips på din individuella situation om du känner att du behöver det.

Om du undrar något så är det bara att du hör av dig på info@yogiriet.se

Anmäl dig här!

Sundsvall 2019:

Plats: Yogashala Esplanaden 18
Pris: 1 500 kr

Tillfällen 2020:
8 januari – 12 februari
19 februari – 25 mars
1 april – 6 maj
Antal träffar per tillfälle: 6 träffar