Hantera din stress och smärta

Jodå, det finns mycket som du kan göra för att minska på din stress- och smärta. På våra pass i Ånge arbetar vi framförallt med att hantera kroppsliga upplevelser och få en större närvaro i nuet. För dig som känner av stress och smärta är yoga ett fantastiskt redskap för att kunna njuta mer av livet, oavsett vad vardagen har att erbjuda.

Hinn med att yoga – flera pass i veckan

Att få tiden att räcka till är emellertid inte alltid det lättaste. Vi har fullt upp med vardagliga bestyr och få ihop livspusslet med familj och arbete. Därför är det kanske inte så konstigt att vi inte alltid hinner prioritera oss själva? Därför erbjuder vi två pass i veckan så att du kan anpassa schemat och hinna med att yoga. Varje tisdag och torsdag hålls det pass i Folkets hus i Ånge. Ibland håller vi även extrapass på söndagar.

Individuellt anpassad yoga

Många av oss kan vara rädda för yoga eftersom vi upplever att vi inte kan göra positionerna eller att vi är på tok för stela. Ingen fara. Även om våra pass kan vara krävande håller vi dem enkla. Alla som behöver hjälp med att hantera sin stress och smärta ska kunna vara med. Har du någon skada eller något annat förhinder anpassas dina övningar efter dina behov. Vi vill skapa en trygg miljö där alla får utvecklas i egen takt.

Så släng bort all stress och smärta och pröva på ett pass med oss – du kommer lära dig att få mer ut av vardagen och bli mer avslappnad och lugn!

Släpp stress med ett ljuvligt yinyogapass

Om du längtar efter att slappna av på allvar. Yinyoga bygger på avslappnande och enkla ställningar, som alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta.

Tisdagar 17:30 – 18:45

Mjuk yoga – för en smärtfriare kropp

Öva på att hantera din stress- och smärta. På min mjuka yoga kombineras fysiska ställningar och övningar med andnings- och koncentrationstekniker. Klasserna består av enkla yogapass som avslutas med djupverkande meditationer. Vi arbetar mycket med andningen – det mest grundläggande inom yogan.

Torsdagar 17:30 – 18:45

Så här beställer du ett yogakort

Vi kommer att erbjuda tre olika typer av kort:

1. Ett terminskort för dig som vill gå på många yogapass. Pris 2 200 kr.
2. Tio-kortet om du vill gå på flera pass, men inte alla. Pris 1 500 kr.
3. Drop in för dig som vill yoga då och då. Pris 180 kr per gång.

För att beställa ett kort fyller du i formuläret nedan så kommer vi att skicka en faktura till dig. Du som vill gå på Drop in behöver bara dyka upp så sammanställer vi en månadsfaktura till dig. Korten är giltiga per vår- eller hösttermin.

Ge din kropp tid för återhämtning – vi ses på medborgarhuset i Ånge!

Beställ ditt kort här!

YOGA I ÅNGE

Plats: Biosalongen på Medborgarhuset

Yinyoga: Tis. 17:30 – 18:45
Mjuk yoga: To. 17:30 – 18:45

Terminskort: 2 200 Kr
Tio-kort: 1 500 Kr
Drop in: 180 Kr

Lärare: Therese lögdahl