Hantera din stress och smärta

Känner du också av stress- och smärta? I min yoga arbetar jag framförallt med att du ska hantera dessa upplevelser och få mer ut av livet. Yoga är ett fantastiskt redskap för att kunna vara i nuet, oavsett vad vardagen har att erbjuda. Men att hitta tiden som kroppen behöver för att återhämta sig är inte alltid det lättaste. Därför håller jag nu två yogapass i veckan så att alla ska få chansen att vara med.

 

Släpp stress med ett ljuvligt yinyogapass

Yinyoga bygger på avslappnande och enkla ställningar, som alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta.

Tisdagar 17:30 – 18:45

 

Mjuk yoga – för en smärtfriare kropp

På min mjuka yoga kombineras fysiska ställningar och övningar med andnings- och koncentrationstekniker. Klasserna består av enkla yogapass som avslutas med djupverkande meditationer. Vi arbetar mycket med andningen – det mest grundläggande inom yogan.

Torsdagar 17:30 – 18:45

 

Så här beställer du ett yogakort

Vi kommer att erbjuda tre olika typer av kort:

1. Ett terminskort för dig som vill gå på många yogapass. Pris 2 200 kr.
2. Tio-kortet om du vill gå på flera pass, men inte alla. Pris 1 500 kr.
3. Drop in för dig som vill yoga då och då. Pris 180 kr per gång.

För att beställa ett kort fyller du i formuläret nedan så kommer vi att skicka en faktura till dig. Du som vill gå på Drop in behöver bara dyka upp så sammanställer vi en månadsfaktura till dig. Korten är giltiga höstterminen 2019.

 

Ge din kropp tid för återhämtning – vi ses på medborgarhuset i Ånge!

Beställ ditt kort här!

YOGA I ÅNGE

Plats: Biosalongen på Medborgarhuset

Yinyoga: Tis. 17:30 – 18:45
Mjuk yoga: To. 17:30 – 18:45

Terminskort: 2 200 Kr
Tio-kort: 1 500 Kr
Drop in: 180 Kr

Lärare: Therese lögdahl