Vill du kasta sten i huvudet på din smärta?

– följ med och yoga på Mallis!

Ja, kasta sten kanske inte är det mest yogiska vi kan ägna oss åt. Däremot finns det mycket vi kan göra mot både stress och smärta. Yoga, mindfullness och avkoppling ger oss fantastiska verktyg för att leva mer fullt ut. På vårt retreat får du bra grunder att stå på och med stort fokus på daglig praktik och uthållighet kommer du att komma långt. Och ingen fara, det sistnämnda kommer du också att lära dig på retreatet. Då slipper du kasta sten på något överhuvudtaget.

Enkelhet – yoga för alla

Faktum är att du inte behöver ägna år ut och år in för att lära dig olika tekniker. Det finns en del myter kring stress, smärta och yoga som lätt förvillar, inte konstigt att vi inte alltid får ihop det. Visst kan det se häftigt ut när vi kollar på Instagram och ser hur olika yogis vänder in och ut kroppen. Många får yoga att se svårare ut än vad det behöver vara. Vi kan lova att på vårt retreat är enkelheten en ledstjärna.

Yoga mot stress- och smärta

Alla dagar kommer vi att yoga och meditera för att lugna ned kroppen och få verktyg för att hantera både stress- och smärta. Vi kommer att studera både stress och smärta i två större workshops för att få förstelse vad det är och vad vi kan göra för att hantera det. Alla deltagare kommer att få individiduellt anpassade program som är framtagna för just sina förutsättningar. Dessutom kommer det att finnas tid över för avkoppling och egen utforskning.

Vårt retreat slår ett slag för att inte krångla till allt i onödan. Vi som lever med smärta eller stress behöver enkel och effektiv yoga som lär oss leva mer fullt ut.

Cal Reiet är vår yoga- och retreatgård

Retreatet kommer att hållas på kursgården Cal Reiet på Mallorca. Vistelsen varar i fyra dagar och tre nätter. Att praktisera här ger en magisk känsla, speciellt när dimman rullar in över bergen eller när solen sänker sig över gården.

God och nyttig mat

I retreatet ingår frukost och middag. För den som vill går lunch att köpa till. Maten som serveras är vegetarisk och säsongsbetonad. Den tillagas av Cal Reiets egna kock och det mesta som bjuds på din tallrik odlas på retreatets bakgård. Allt annat är lokalproducerat. För den som behöver extra avkoppling går det bra att ta del av husets SPA-behandlingar, njuta av promenader i härliga miljöer eller njuta av en god bok vid poolen. Rummen är fint inredda och vi kan välja att bo i enkel- eller dubbelrum. Vill du se mer av Cal Reiet kan du göra det här

Fly kylan och följ med oss på en underbar yogaresa!

Det här är vad vi tänkte göra till hösten så hoppas att vi ses. Om du har några frågor får du gärna höra av dig till oss på Yogiriet. Annars föreslår vi två saker: Boka en plats innan de tar slut och ordna med flyg i god tid. Transporter till och från flygplatsen hjälper vi gärna till med!

 

 

Anmäl dig här!

Cal Reiet – Mallorca

Plats: Cal Reiet på Mallorca i Spanien

Tillfällen 2020:
November 10 – november 13

Pris:
Dubbelrum 10 995 kr
Enkelrum 13 495 kr

Det går att ordna med avbetalning

Retreatets hemsida:
calreiet.com