Drömmer du om en stund för dig själv?

 

Ge dig en dag med omvälvande läkning.

På retreatet kommer du att få:

  • En hel dag med yoga, avslappning, andning och meditation
  • En stund att varva ner och få mer energi
  • Lär dig möta motstånd
  • En rejäl digital detox
  • Brunch och fika
  • En underbart lugn och tyst atmosfär

 

Skapa en mjukare vardag!

Det är verkligen svårt i dagens samhälle att hitta en stabil grund att stå på och att ha tid och mod att lyssna inåt. Det är inte konstigt att vi är stressade och ömmande individer. Telefonen är med oss jämt, vi är konstant kontaktbara, vi finns för andra exakt hela tiden. Missförstå mig rätt, det är nåt läkande i att finnas där för andra och att känna sig behövd, men vi behöver också ”bädda vår egen säng” för att kunna vara människa.

Det finns en lösning. Och du kan lätt implementera den i din vardag. Det finns en lösning och den kanske känns tuff och ouppnåbar, men det är den inte. Alla dina värsta rädslor och din innersta längtan behöver bli hörd. Och jag lär dig hur.

På mitt dagsretreat på Eldnäset kommer du få släppa taget om ditt liv för en dag. Du behöver inte åstadkomma något, vara någon eller klara av något. Det är en dag fri från prestation och fylld med värme mot oss själva.


Tyst en hel dag? VA?

Vi lyssnar sällan. Framförallt inte på oss själva. Men för att ge vårt nervsystem möjlighet att varva ner behöver vi lyssna. Tystnad är därför själva grundprincipen för retreatet. Och det kan kännas svårt att vara i tystnad och höra allt som sker där inne. Alla tankar, allt kaos och allt som måste göras. Det kan bli överväldigande. Du kanske testat yoga och tycker du är för stel, att det är bedrövligt. Du kanske testat meditation men ”det blev inte tyst”.

Men du kommer bli guidad på ett alldeles unikt sätt. Du kommer validera om både yoga och meditation. Du kommer uppleva yin, restorative, nidra och pranayama och meditation. Här kan du släppa alla måsten och all prestation och bara vila.

Din motståndare är dina förväntningar. Låt mig visa hur du möter dem med vördnad och inte tar dem för sanning. Med små enkla medel som kanske bjuder på en skakig väg, eller en mjuk övergång till ett lättare mer närvarande liv, kommer du kunna leva mer ärligt och öppet gentemot dig själv.

För handen på hjärtat – vem vill leva i en illusion av förväntningar om hur livet ska vara?

Du vill ju leva ditt liv fullt ut – eller hur?

Anmälan till retreatet

Info 

Plats:
Flottningsmuseet Eldnäset, Haverö

Tillfälle:
Söndag 16:e aug

Tid:
09.00-17.00

Investering:
1100 ink. moms

Lärare:
Therese Lögdahl

Stor brunch och eftermiddagsfika ingår!

OBS! Fåtal platser!