Soligt retreat på lyxiga Mallis

Okej, här skulle vi kunna skriva hur vårt retreat kommer att hjälpa dig att komma i kontakt med dig själv, om alla de verktyg vi kommer ge dig för att bättre hantera din smärta och vilket lugn det ger dig. Men allvarligt, när det är kallt och mörkt i Sverige kanske det räcker med att nämna att retreatet hålls på den fantastiska kursgården Cal Reiet på Mallorca?!


God mat i en underbar miljö

Tänk dig hur kallt och ruggigt det kan vara i Sverige! Vad är då en viktig komponent för att må bra? En del är såklart att lyssna på sig själv med medkänsla och värdighet. Men handen på hjärtat, en del är också att tillåta sig att njuta av det lilla extra i vardagen. Med det menar vi avkopplande yoga, soliga dagar och god stärkande mat signerat kocken på vårt retreat Cal Reiet. Mycket av det som serveras på din tallrik odlas på retreatets bakgård och allt annat är lokalproducerat, vegetariskt och säsongsbetonat. För den som vill kan du ta del av husets SPA-behandlingar, njuta av promenader i härliga miljöer eller njuta av en god bok vid poolen.

Yoga, meditation och självläkning

Vi kan välja att vara inomhus eller utomhus för vår yoga. Att praktisera här ger en magisk känsla, speciellt när dimman rullar in över bergen eller när solen sänker sig över gården. Denna upplevelse är djupare än ett retreat och lättare än en kurs.  Du kommer kunna ta tillbaka delar av dig själv, och lära dig att lyssna inåt för att skapa en långsiktigt och sund relation till din egna person. Vi kommer utforska positioner, andning, meditation och självläkning. Passa på att boka din plats innan platserna tar slut!

Inkluderat

  • Fyra dagar och tre nätter på vackra Cal Reiet
  • Tre middagar, tre luncher och tre frukostar
  • Två gånger dagligen praktiserar vi yoga med asana, meditation, andning och nidra.
  • Två större workshops.
  • Ledig tid för vila eller utforska.

Tänk på

  • Välj mellan enkel- eller dubbelrum.
  • Boka flyg till och från Mallorca i god tid.
  • Transporter till och från flyget (vi hjälper gärna till!)

Anmäl dig här!

Cal Reiet – Mallorca

Plats: Cal Reiet på Mallorca i Spanien

Tillfällen 2020:
November 10 – november 13

Pris:
Dubbelrum 10 995 kr
Enkelrum 13 495 kr

Retreatets hemsida:
calreiet.com