Månadsförnyelse av medlemskap

Du ser den här sidan eftersom det har blivit ny månad och dags att förnya ditt kostnadsfria medlemskap. Vill du hellre stödja mig kan du bli månads- eller årsprenumerant.


Självklart kan du använda ditt friskvårdsbidrag ❤️

Varför är Yogiriet gratis?

Du är här för att du vill minska din stress och smärta. När jag var liten och fick mina sjukdomar blev jag rädd. Jag ville inte vara med om all smärta och stängde av. Försökte fly från det som skrämde mig. Det fungerade såklart inte. Jag spenderade många år fram och tillbaka på sjukhus. En läkare minns jag speciellt. Hon tyckte att jag skulle pröva mindfullness eftersom det kunde fungera bra mot smärta.

Där väcktes en liten gnista inom mig. Jag började utforska yoga och försökte lära mig meditera. Det gick inte alls bra. Jag var nog en ganska trög elev. Men jag gav mig inte.

Min väg för att minska min stress och smärta

När jag blev äldre reste jag till Indien och Tibet. Jag sökte upp yogalärare och gick på ashrams (det vill säga tysta retreats där vi mediterade i dagar). Till slut blev jag så pass erfaren inom yoga att jag kunde plocka russinen ur kakan. Jag märkte vilka praktiker som fungerade för att minska min smärta. Dessa behöll jag och övade på.

Yogiriet behandlar upplevelsen av smärta

Att behandla den egna smärtupplevelsen handlar till stor del om att bli medveten om sina egna tankar och känslor kring det som gör ont. Jag kan inte ändra på det som smärtar, men jag kan ändra på min inställning till det som smärtar. Idag har en stor del av min smärtupplevelse och kroniska trötthet minskat. Jag kan till och med ha dagar där jag känner mig helt smärtfri. Anledningen till att jag erbjuder Yogiriet gratis är för att:

”Yogan har gett mig så mycket att jag skulle vilja
ge tillbaka till andra.”

Därför är Yogiriet gratis

Vill du använda min tjänst gratis? Gör det! Vissa av mina elever är sjukskrivna och har inte råd. Det är helt okej. Använd gärna Yogiriet för att underlätta din vardag. Jag skulle bli jätteglad om min yoga hjälpte dig att bli bättre. Andra vill pröva på och se om min yoga ger effekt. Det går också bra. Du får använda Yogiriet hur du vill, av vilka skäl som passar just dig bäst! Min förhoppning är att Yogiriet kan vara en del av just du får ett bättre liv.

Stöd genom att donera

Därför låter jag Yogiriet vara donationsbaserat. Du som vill och känner att du har råd får gärna stötta mig i mitt arbete. Att bli månadsmedlem ger inget extra än att vara gratismedlem. Du ger mig dock förutsättningarna för att driva Yogiriet vidare ❤️

Kram 

Therese Lögdahl

Yogiriets medlemskap

 

Yogiriet erbjuder tre olika medlemskap. De innehåller nästan samma sak varav ett av dem är gratis. Det låter kanske lite konstigt. Min förhoppning är du ska lära sig hantera stress och smärta genom yoga och att vara närvarande i kroppen. Därför får du pröva på kostnadsfritt hur länge du vill.

Månadsvis förnyelse

0 kr/år

Kostnadsfritt

 • Live Yoga
 • Inspelade yoga- och meditationsklasser
 • Frivilliga donationer
 • Bli supporter när du vill
 • Medlemskapet behöver förnyas kostnadsfritt varje månad

Årssupporter

899 kr/år

75 kr/ månad

 • Live Yoga
 • Inspelade yoga- och meditationsklasser
 • Använd friskvårdsbidrag
 • Yogiriets digitala kurser
 • Premiumrabatter på kurser, föreläsningar, retreats mm
 • Erbjudanden från samarbetspartners
 • Årsprenumeration

Månadssupporter

1 499 kr/år

125 kr/ månad

 • Live Yoga
 • Inspelade yoga- och meditationsklasser
 • Använd friskvårdsbidrag
 • Månadsprenumeration - Ingen bindningstid

Engångsdonation för gratismedlemmar:

Om du vill donera en summa går det bra.
Länken öppnas i en ny flik.

 

Friskvårsbidrag


Du du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra kurser och klasser. Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se

Så kan du stödja mig på Yogiriet

Om du känner att mina klasser hjälper dig får du gärna stödja mig tillbaka. Då kan du göra det genom att köpa ett års- eller månadsmedlemskap.


Månadsmedlem

 Som månadsmedlem har du samma tillgång till Yogiriet som det kostnadsfria abonnemanget. Skillnaden är att du även stödjer mig i mitt arbete på Yogiriet.


Årssmedlem

Som årsprenumerant ingår mer. Du får tillgång till alla våra digitala kurser och erbjudanden från våra samarbetspartners. Vi ger dig även rabatter på kurser, föreläsningar, retreats mm.