Känn dig trygg på din förlossning

Snart är det dags för dig att träffa din lilla bebis! Med vår gravidyoga förbereder vi oss för att föda på ett tryggt sätt och med självförtroende.

Gravidyoga och profylax i samma kurs


Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att möta din förlossning. Därför har vi kombinerat vår gravidyoga med profylax.

Vi ger dig kunskap om förlossningens olika skeenden och du kommer öka din förståelse för din kropp och vad som händer med den under förlossningen. Det gör det lättare för dig att vara närvarande i nuet och att våga tro på din inre förmåga.

 

Våra grupper är små – så att vi kan se dig!


Du som går vår kurs ska känna att vi finns där för dig. Våra grupper är därför små med få antal deltagare. Du får möjlighet att ställa frågor och vara aktiv på den nivå du själv önskar. När du känner dig sedd skapas en trygg och lärande miljö som gör det lättare för dig att förbereda dig inför din förlossning.

 

Vi följer dig hela din graviditet
– och även efteråt


När du går på vår Gravidyoga med profylax följer vi dig under hela din graviditet. Du kan kontakta oss om du undrar något eller om du behöver råd och stöttning. Det är heller inte ovanligt med frågor eller funderingar också efter att man har fött sitt barn. Frågor som kan röra amning, sömn och närhet kan dyka upp och behöver du så finns vi där för dig. Vi vill vara med och bidra till en trygg förlossning och en bra start för dig och din efterlängtade bebis.

Så här går en klass till


Varje klass inleds med en kort presentation av dagens upplägg. Vi varvar yoga med föreläsningar om graviditet och förlossningar. Ni får möjlighet att ställa frågor när ni vill under klassen och alla får individuella råd om yogapositioner och andningstekniker. Vi avslutar varje klass med en avslappningsmeditation.

 

Beställ kurs


Tänk på att boka plats i tid
– kurserna blir snabbt fulla!

Har du en fråga? Ställ den här!

Kurs i Sundsvall


Plats: Yogashala: Esplanaden 18 i Sundsvall
Tid: Måndagar kl. 17:00
Pris: 1 800 kr
Beställ: Gravidyoga

Tillfällen 2022:
4 april – 9 maj 17.00-18.30
16 maj – 20 juni 17.00-18.30

Antal träffar per kurs:
6 träffar

Det går också bra att vara med på kursen digitalt!

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på vår gravidyoga? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se

Paketpris


Du vet väl även om att vi har profylaxkurser? Beställer du bägge kurserna får du rabatt.
– Gravidyoga i Sundsvall 2 500 kr (ord. 3 600 kr).
– Digital gravidyoga 1 500 kr (ord. 1 990 kr).

Välj paket här. Om du har några frågor kan du maila till gravidyoga@yogiriet.se.