Sol och yoga vid medelhavet

Det finns mycket vi kan göra mot både stress och smärta. Yoga, mindfullness och avkoppling ger oss fantastiska verktyg för att leva mer fullt ut. På vårt retreat får du bra grunder att stå på. För att lindra smärta och minska lidande behöver du förstå vad du känner och gå på djupet med dina strategier. Det finns inget bättre sätt att göra det på än att spendera tid med dig själv, för dig själv. Det kommer klicka och du kommer förstå varför du behöver just detta. Genom daglig praktik och övningar kommer du nysta upp olösta trådar och ändra perspektiv.

Vårt upplägg:
Lokalproducerad mat som tillagas av retreatets egna kock.
Tid att utforska den fina naturen eller koppla av vid poolen.
Möjlighet att välja spabehandlingar och massage.
Enkel och avkopplande yoga.
Meditation tillsammans
Workshops med fokus på verktyg mot stress och smärta.
Individuellt anpassade övningar

Cal Reiet är vår retreatgård

Retreatet kommer att hållas på kursgården Cal Reiet på Mallorca. Vistelsen varar i fyra dagar och tre nätter. Att praktisera här ger en magisk känsla, speciellt när solen sänker sig över gården eller morgondiset just lättar.

God och nyttig mat

Ät riktigt god mat! Vi bjuds på frukost och middag och maten som serveras är vegetarisk och säsongsbetonad. Den tillagas av Cal Reiets egna kock och det mesta som bjuds på din tallrik odlas på retreatets bakgård. Allt annat är lokalproducerat. För den som behöver extra avkoppling går det bra att ta del av husets SPA-behandlingar, njuta av promenader i härliga miljöer eller njuta av en god bok vid poolen. Rummen är fint inredda och vi kan välja att bo i enkel- eller dubbelrum. Vill du se mer av Cal Reiet kan du göra det här

Yoga mot stress- och smärta

Alla dagar yogar och mediterar vi för att lugna ned våra kroppar och för att få verktyg för att hantera vår stress- och smärta. På så sätt kan vi lättare vara med oss själva, skapa insikt och perspektiv. Det gör också att vi kan lära oss möta et motstånd som ofta uppstår md smärta och stress. Vi kommer dessutom studera dessa fenomen i två större workshops där vi får förståelse vad det är för något och vad vi kan göra åt det. Efter retreatet kommer alla deltagare kommer att få individuellt anpassade program som är framtagna för just sina förutsättningar. Självklart kommer det att finnas tid över för avkoppling och egen utforskning.

Enkelhet – yoga för alla

Faktum är att vi inte behöver ägna år ut och år in för att lära oss olika tekniker. Allra mest handlar det om att gå på djupet med dig själv och lära känna dig själv i ett nytt ljus. Det finns en del myter kring stress, smärta och yoga som lätt förvillar, inte konstigt att vi inte alltid får ihop det. Vi kan lova att på vårt retreat är enkelheten en ledstjärna.

Vårt retreat slår ett slag för att inte krångla till allt i onödan. Vi som lever med smärta eller stress behöver enkel och effektiv yoga som lär oss leva mer fullt ut. Vi behöver skala ner och skala av för att läka.

Fly kylan och följ med oss på en underbar yogaresa!

Det här är vad vi tänkte göra till hösten, vi hoppas såklart att du vill ta steget närmare dig själv och hoppas att vi ses. Om du har några frågor får du gärna höra av dig till oss på Yogiriet.

Viktig information innan retreatet: 
– Det går att ordna med avbetalning om du vill det. Kontakta oss på Yogiriet.
– Boka i god tid så hinner du även ordna med bra avgångar. Flyg ingår inte.
– Transporter till och från flygplatsen hjälper vi gärna till med!

Det här ska bli jätteroligt och givande. Det är begränsat med platser så anmäl dig innan dem tar slut!

 

 

Anmäl dig här!

Cal Reiet – Mallorca

Plats: Cal Reiet på Mallorca i Spanien

Tillfällen 2022:
4-7 november

Pris
Dubbelrum: 8 495 kr
Singelrum:  11 495 kr

Det går att ordna med avbetalning, kontakta oss om du vill veta mer

Retreatets hemsida:
calreiet.com