Fördjupande Workshops

Vi erbjuder Workshops för de som vill fördjupa sig i att hantera stress och smärta. Du kommer att få större kunskaper om de metoder vi applicerar i vår yoga, du kommer att bli medveten om destruktiva beteenden som hämmar dig och i stället ge större plats åt mer konstruktiva sådana.

I Workshopen kommer vi att behandla hur du reagerar på traumatiska händelser och vad du kan göra för att bryta destruktiva mönster. Vi kommer att titta närmare på:

– Hur vi människor reagerar på det vi uppfattar som yttre hot?
– Vad är det som händer i kroppen när vi upplever ett hot?
– Hur blir vi medvetna om våra upplevelser?
– Hur kan vi lära oss vara med våra upplevelser?
– Hur blir vi av med dem?
– Och såklart lite till…

Så skapas destruktiva reaktioner


Tänk dig att du är med om en otäck händelse och du reagerar på den med en blixt av energi och adrenalin. Du flyr, fäktar, kryper eller fryser. Hur tror du att den här händelsen kommer att påverka dig på lång sikt? Om du känner dig trygg strax efteråt kommer det sannolikhet inte att innebära ett trauma för dig, men om du inte gör det finns det en risk att ditt mående kommer att påverkas i efterhand.

Ta in kroppen och må bättre


Tankar som “jag är inte tillräcklig”, “världen är en farlig plats” eller “ingen kan älska mig” är konsekvenser av sådana trauman och kan kännas överväldigande för oss. Inte konstigt att det ibland kan kännas svårt. Genom att jobba både kognitiv och kroppsligt kan vi lära oss känna igenom omedvetna upplevelser i kroppen och bryta destruktiva beteenden.

 

Anmälan och frågor!
Anmäl dig nu, vi har begränsat antal platser till workshopen! Den är gratis för sig som har medlemskapet Fördjupning via Yogiriet.

Har du en fråga?

Ställ den här!

Fördjupande Workshops Online


Plats: ZOOM
Pris: 599 kr eller Fördjupning
Beställ: Workshop

Tillfällen 2022:
16 jan – 11.00-15.00

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra fördjupande workshops? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se