Självsabotage och prestation

Om den här klassen!

Här pratar jag om hur prestation är en form av självsabotage, speciellt om man aldrig duger. Risken blir att vi drar oss för att göra saker som inte ger omedelbara resultat eller för att göra misstag. Det är en form av självsabotage som inte gynnar dig som individ och inte heller de runt omkring dig. Så idag ska vi öva på hur man möter det.

 

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

13 juni 2021

Stöd oss

Hoppas att du uppskattar klasserna! Vi är tacksamma för allt stöd vi kan få för att driva Yogiriet. Om du vill kan du köpa ett drop in pass - du bestämmer själv vad du vill betala!

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se