Nidra och mönster

Om den här klassen!

Detta är en speciell klass för dig. Perfekt för dig som har smärta i någon form eller/och har svårt att känna in och vara med kroppen. Därför ger denna återhämtningsklass en kroppsskanning i en from av Yoga Nidra. Klassen kommer också lära dig hur du bryter andningsmönster expanderar och andas med dina känslor. Två speciellt fina övningar som ligger mig varmt om hjärtat.
Crack open! <3

 

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

7 mars 2021

Stöd oss

Hoppas att du uppskattar klasserna! Vi är tacksamma för allt stöd vi kan få för att driva Yogiriet. Om du vill kan du köpa ett drop in pass - du bestämmer själv vad du vill betala!

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se