Skapa stark motståndskraft mot obehag

Om klassen

Att möta obehag är något många inte tror ska finnas i en yogapraktik eller meditationspraktik. Ofta förväntas det av oss själva att det ska bli lugnt, vara skönt och att tystheten ska landa. Men det ÄR ofta inte alls det som sker. Det kommer förmodligen dyka upp obehagliga tankar, känslor och förnimmelser. Och det du gör med mig och under denna klass är att skapa motståndskraft och tillit till dig själv när det dyker upp. Det kan du!

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

21 mars 2021

Stöd oss

Hoppas att du uppskattar klasserna! Vi är tacksamma för allt stöd vi kan få för att driva Yogiriet. Om du vill kan du köpa ett drop in pass - du bestämmer själv vad du vill betala!

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se