Dag 8 – Hur rör du dig?

 

Kurs i stress- och smärthantering!

Är du trött på att ständigt kämpa med stress och smärta i din vardag? Vill du lära dig hur du slutar kämpa och hittar ett mer energisparande sätt att må bättre på? Då har du kommit rätt! Vår kurs i Stress- och Smärthantering är skapad för att ge dig de verktyg och kunskaper du behöver för att förbättra din fysiska och mentala hälsa.

9 moduler för din hälsa

I den här kursen kommer du, genom 9 moduler, att utforska olika aspekter av stress och smärta och lära dig hur de är sammankopplade. Vi kommer att titta på både fysiska, emotionella och psykologiska faktorer som påverkar din hälsa och välbefinnande. Genom att förstå grundläggande koncept och utveckla praktiska färdigheter kommer du att kunna ta steg mot en mer balanserad tillvaro. Dels för att du får ökad förståelse för hur du fungerar och att du fungerar, dels för att du kan lära dig hur du möter upplevelser med övningar och verktyg. Det får sig att konstruktivt sänka stressnivåerna, minska smärta och börja bygga om ett helt nytt sätt att agera på i världen.

Vi mixar det viktigaste

Vi kommer att fokusera på att lära dig olika tekniker och strategier för att hantera och minska stress och smärta i din vardag. Detta inkluderar avslappningstekniker, somatisk rörelse, nervsystemsreglering, mindfulness, yoga och traumabearbetning. Du kommer att ha möjlighet att öva och implementera dessa tekniker i din egna takt för att hitta din rutin och uppnå en bättre balans och välbefinnande i ditt liv.

Vår kurs är utformad för att vara interaktiv och engagerande, med många möjligheter att reflektera över dina egna utmaningar och framsteg.