Stress- och smärthantering

Ge dig själv kunskap för att skapa den förändring du saknar!

Du behöver ta hand om dig själv. Det vet du. Du vet säkert också vad du behöver göra. Men du gör det ändå inte. Eller gör det sporadiskt. Du kanske inte får in det i ditt schema, du har svårt att prioritera det eller är bara för trött och har för ont eller för mycket på din lyra. I know the feeling. Jag är en trotjänare av prokrastinering själv. Och varför jag är det beror på en rad olika saker. Bland annat det jag tar upp i denna kurs. Vårt nervsystem.

Du bär på allt du behöver

Ditt nervsystem styr allt! Dina blodkärl, dina celler, dina hormoner, din matsmältning, ditt immunförsvar. Men också det som du håller avstånd till, vad du gör och inte gör och vad du dras till. Allt! Men det de allra flesta av oss gör är att gå direkt på symptomen. Och det behöver man ju ibland för att kunna fortsätta leva, men man behöver också gå till grunden med saker och ting.

Det gör du när du tar hand om ditt nervsystem. Du behöver alltså tag tag i det i rätt ordning. Detta kommer göras i din takt i trygghet. Vi kommer inte börja med att du ska blotta allt du känner för att sedan finna verktyg. Vi kommer jobba med kunskap, förståelse och sedan gå in i kroppen för att på ett tryggt sätt hålla det som känns jobbigt i handen på vägen ut. På så sätt odlar du motståndskraft!

Du kommer få en hel del av mig!

– Lätta ljudövningar som du kan följa med i och bli guidad i. Dessa gör att du kan komma i kontakt med din biologi och lättare växla till vila och återhämtning.
– Grundkunskaper i hur ditt nervsystem fungerar vilket kommer förändra en hel del hur du tänker kring dig själv, det du varit med om och det som kommer framöver.
– Dagliga uppgifter och verktyg som får dig att kunna hantera situationer annorlunda än du gör idag. Mer konstruktivt och medvetet. Det kan vara kroppsliga övningar, avslappning, ren kunskap om biologin, eller reflektioner.
– Total support i din resa.
– Ett tillfälle som kommer få dig att se världen annorlunda. Du kommer sluta se symptom och ta hand om grunden av dig själv. Se till att dina behov kan bli tillgodosedda och värna om dina gränser och din integritet.

Vem är kursen för?

Detta är en kurs som förmodligen inte är som andra stress och smärthanteringskurser (om du gått några tidigare), du kommer förmodligen också stöta på både yoga och andra övningar som du inte tidigare mött. Så det är mycket nytt och för att gå kursen behöver man vara öppen för det. Det är något nytt och det kan kännas främmande och läskigt men det kan också vara just det som behövs för att du ska få den förändring du behöver om du:

– Upplever oro och/eller ångest
– Har någon form av sjukdomsbild
– Lever med långvarig smärta
– Ofta känner att livet är överväldigande och ”för mycket”
– Ofta känner att du vill göra nåt helt annat, bryta upp, göra om
– Upplever att du har dålig självkänsla eller dåligt självförtroende
– Varit/är utmattad
– Känner att du testat allt
– Lider av orkeslöshet, extrem trötthet eller fatigue
– Känner dig deprimerad
– Känner dig ensam, introvert och inte vill umgås med andra
– Har svårt att hitta acceptans
– Känner att du saknar något i livet
– Vill åstadkomma en förändring (gå ner/upp i vikt, göra klart ett projekt, börja träna, tillåta vila, kliva upp tidigare), men inte får till det i dagsläget
– Har svårt att hantera känslor
– Inte känner alla typer av känslor
– Känner allt och lite till
– Inte känner kontakt med kroppen

Du behöver inte göra det ensam

Gör det med mig! Det är jobbiga saker att uppleva det som finns här ovanför i listan. För att inte tala om att ta itu med. Kanske ger du redan upp hoppet ibland? det kräver support och stöttning. Men jag har skapat en kurs för dig där stegen görs lugnt och sansat så att det inte behöver bli förvirrande, läskigt eller överväldigande. Denna kurs är inget du stressar igenom. Låt den ta sin tid.

Jag bjuder in dig i verktyg som förändrat mitt liv, mitt välmående och mitt sätt att röra mig och agera i världen. Jag hoppas det också blir ditt!

Så här gör du:

I det högra navigerinsfältet finns programmets alla avsnitt. Om fältet är stängt är det bara att klicka på pilen så öppnar det sig.

Klicka därefter på den genomskinliga cirkeln. Det är där du befinner dig idag. Svarta cirklarna är avsnitt som du har klarat av.
Lycka till!