Yoga live med Yogiriet

  • Tisdagar, torsdagar och söndagar
  • Lindrar stress och smärta
  • Ökat välmående
 

Vår yoga hjälper dig att hantera din smärta!

Meditation, mindfullness och acceptans – det finns många idéer och metoder som skulle kunna få oss må bättre i våra liv. Men med tanke på hur hektiska liv många av oss lever idag är det kanske så konstigt att vi inte alltid hinner med att även prioritera oss själva. 

Vår yoga väver in dessa beprövade praktiker för att hantera stress och smärta. Den är enkel att följa för såväl nybörjare som erfarna utövare. Allt du behöver göra är att se till att dyka upp till något av våra tre pass varje vecka så ska vi se till att fylla det med innehåll som både stärker och läker. 

Här finns veckans ZOOM-länkar:

  • Behöver du hjälp med zoom? Hitta din guide här!
  • Behöver du mer hjälp? Skicka ett mail till info@yogiriet.se
  • Här laddar du ner ZOOM

För att se tidigare pass behöver du vara medlem. Bli det här

Yinyoga – för att släppa spänningar och lindra smärta

Tisdagar 17:30 – 18:45
Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Länk till liveklass hittar du här

Mjuk yoga – för en mer rörlig, stark och skönare kropp

Torsdagar 17:30 – 18:45
Öva på att hantera din stress- och smärt med min mjuka terapeutiska yoga! Den kombineras med fysiska övningar, andnings- och koncentrationstekniker samt meditation. Här bygger du upp dig själv på djupet själsligt, mentalt och fysiskt. Du lär känna dina förutsättningar på nytt och hur du bemöter dem för att må bra på alla sätt.

Länk till liveklass hittar du här

Återhämtande yoga – vila på riktigt

Söndagar 10:00 – 11:00
Restaurera hela ditt system genom vila med en terapueftiskt behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Länk till liveklass hittar du här