Unikt erbjudande: fortsätt förbättra ditt välmående

 

Hej där! Tack för att du valde att prova Yogiriet. Din provperiod är nu över. Jag hoppas att Yogiriet har hjälpt dig med dina besvär och att du har haft en härlig upplevelse.

Jag tänkte att jag skulle komma med lite skvaller, har du märkt att Yogiriet just nu genomgår en stor förbättringsprocess? Jag arbetar hårt för att göra min studio ännu mer personlig och anpassad för just dig. Min förhoppning är att detta arbete kommer att vara klart till sommaren.

Therese erbjuder förlängning på Yogiriet

Nä, jag vill inte avslöja allt jag har på gång (liten överraskning måste det väl vara?), men min tanke är även börja erbjuda mer personliga medlemskap för den som vill. Vad sägs om ett mer individuellt urval av yogaklasser som stödjer just din resa? Du kanske känner dig utmattad och behöver mer stöd och uppbackning? Eller kanske vill du ha samtal på tu man hand?

Yoga till sommaren för endast 499 kr (Värde 1 074kr)
Nåja, eftersom detta arbete ännu inte är klart, vill jag gärna erbjuda dig en speciell möjlighet att fortsätta yoga med mig. Därför erbjuder jag en fortsättning på din provperiod fram till slutet av juni för endast 499 SEK (Värde 1 074kr).

Detta är en unik chans att ta ditt välmående till nästa nivå och fortsätta din resa tillsammans med mig. Jag hoppas att du kommer att gilla detta erbjudande! 💗

Yoga fram till sommaren
- endast 499kr!

Erbjudande

499kr

Värde 1 074kr

  • Live Yoga
  • Play Videoarkiv
  • Program