Om Yogiriet Live

Upplev riktig yogakraft i realtid.
För den som söker en djupare koppling, ett engagerande sätt att praktisera yoga och känna gemenskapens styrka, finns Live Yoga. Detta medlemskap tar dig bortom inspelade sessioner och låter dig uppleva yogan i dess renaste form – direkt, äkta och kraftfull.

Yoga Live Online

Fördelar med Live Yoga
Utforska den unika upplevelsen av medlemskapet Live Yoga.

Direkt interaktion: Få feedback i realtid och ställ frågor direkt under sessionen.

Personlig touch: Upplev varje session som om den är skräddarsydd bara för dig.

Alla är välkomna: Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, anpassas klassen för alla nivåer.

Fokus på välbefinnande: Speciellt designade sessioner för att adressera vanliga smärtområden och minska stress.

Bli en aktiv del av upplevelsen
Engagera dig, ställ frågor och märk skillnaden direkt från ditt vardagsrum

♥ Interaktiv upplevelse: Med Live Yoga är du inte bara en åskådare. Du blir en aktiv del av varje session, där du kan engagera dig, ställa frågor och få direkt respons. Upplev känslan av en verklig yogaklass i komforten av ditt eget hem.

♥ Tillgänglig för alla: Varje session är designad för att vara inkluderande. Oavsett om det är din första gång på yogamattan eller om du har praktiserat i åratal, kommer du att finna vägledning, stöd och inspiration här.

♥ Guidad med omsorg: Fokus ligger på de områden där smärtan ofta sitter. Med tydliga instruktioner guidar jag dig steg för steg genom varje rörelse, så att du kan slappna av, minska din stress och förbättra din välbefinnande.

Pröva på helt gratis!

Gör dig redo att välkomna det nya året med förnyad energi och välbefinnande! Innan vi lanserar Yogiriets Live Yoga i januari 2024, erbjuder vi dig en exklusiv chans att utforska Yogiriet Play helt gratis fram till den 10 december 2023!

Stig in i en värld av avslappning och lindring nu – bli medlem i Yogiriet Play idag och börja din resa mot ett mer balanserat liv!”

Bli Medlem Nu