Om Yogiriets Live yoga

Yogiriet Live Yoga är en digital yogacommunity där du kan yoga tillsammans med andra som har samma mål som du – att hantera stress och smärta. Du får en känsla av samhörighet och möjlighet att ta del av andras energi och utveckling. Liveyoga är också bra för dig som önskar mer struktur i din yogapraktik, då du får tider att följa och förbereda dig för. Klasserna fokuserar på att behandla långvarig stress och smärta.

Therese mediterar. Om Yogiriets Live yoga

Yinyoga

Live Yoga inkluderar både Yinyoga och Restorative Yoga. Yinyoga är en form av yoga som är lätt för dig att delta i, speciellt om du har begränsningar i rörligheten på grund av smärta. Yogan utförs nästan alltid sittandes eller liggandes. I yinyoga håller du stillastående positioner under en längre tid och du kommer känna avslappning och lugn.

Restorative Yoga

Restorative Yoga är en avslappnande form av yoga som är bra för att förbättra mental hälsa. I restorative yoga använder du hjälpmedel för att stödja din kropp i en bekväm position och främjar därmed återhämtningen samt lindrar smärtor och stress.

Så här deltar du i Live yoga

För att hjälpa dig komma igång med Liveyogan har jag satt samman en kort punktlista med steg-för-steg instruktioner om hur du kan ansluta till live yoga klasserna.

1. Gå till Yogiriet.se/liveyoga för att hitta länken till klasserna.
2. Klicka på länken och logga in.
3. Du kommer bli omdirigerad till Zoom-mötet. Om du inte har Zoom installerat, så måste du ladda ner det.
4. Starta Zoom och anslut till mötet via länken igen.
5. Njut av din yoga!

Saknar du Zoom? Så här installerar du programmet:

1. Gå till zoom.us och ladda ner den version som passar din dator (Windows eller Mac).
2. Följ anvisningarna för att installera Zoom.
3. Starta Zoom och skapa ett gratiskonto för att delta i klasserna.

Var med på en Live Klass!

Hoppas att du har fått en bättre förståelse för hur du gör för att delta i mina klasser. Jag är glada över att kunna erbjuda dig en digital gemenskap för att hantera stress och smärta på ett naturligt sätt. Tack för att du tittade in på min sida och jag ser fram emot att yoga tillsammans med dig snart!

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig direkt på info@yogiriet.se.

För att komma till min Live yoga klickar du på länken här.