Hej allihopa!

Vad skönt att sommaren äntligen är här. Nu är det en drygt vecka kvar tills jag kommer att föda barn. Hur kul jag än tycker att det är att hålla klasser verkar kroppen tycka att jag ska ta det lite lugnt. Jag tar ett kort uppehåll och återkommer när familjens nya medlem har givit sig till känna❤ Till dess får ni gärna göra någon av de färdiginspelade klasserna.

Ta hand om er och stor kram!

 

Yoga Online

Vi är många som lider av smärtproblematik och behöver enkla och lättillgängliga metoder för att må bra. Genom vår Yoga Online kommer du att lära dig minimera dina dåliga dagar och i stället få fler bra upplevelser.


Vi erbjuder både Livestreamde- och inspelade yogaklasser. För att delta behöver du bli medlem – det är kostnadsfritt om du vill.


Lär dig hantera stress och smärta genom att följa oss på Facebook och Instagram samt vår blogg

Yoga Live med Therese

Vi utforskar metoder för att hantera stress och smärta och vi känner in kroppen för att lära oss vara med den. Allt med en stor medkänsla till oss själva.

Yinyoga på tisdagar18:00
Avslappnande yoga på söndagar18:00

Bli medlem kostnadsfritt

Stöd Yogiriet


Hoppas att du gillar klasserna. Om du vill stödja mig kan du köpa ett drop in pass – du bestämmer själv vad du vill ge.

Stöd Yogiriet

Inspelade yoga- och meditationsklasser

Med våra inspelade klasser kan du yoga och meditera när du vill, var du vill. Sök fram en klass du gillar och kör igång.

Bli medlem kostnadsfritt

Släpp prestationen och se hur det känns

Plantera ett frö för empati

Förbättra hållningen, minska ryggvärk

Vad är styrka och hur kan det stjälpa oss?

Hur du stöttar dig själv i läkning

Stillhet och rörelse

Våra yogastilar

Vi gör enkla och lättillgängliga yogaklasser för att hantera stress och smärta. Du behöver inga förkunskaper för att vara med.

Om du vill lära dig meditera kan du börja med vår nybörjarkurs

Yinyoga


Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Mjuk yoga


Öva på att hantera din stress- och smärt med min mjuka terapeutiska yoga! Den kombineras med fysiska övningar, andnings- och koncentrationstekniker samt meditation. Här bygger du upp dig själv på djupet själsligt, mentalt och fysiskt. Du lär känna dina förutsättningar på nytt och hur du bemöter dem för att må bra på alla sätt.

Återhämtande


Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på eftermiddagen för att ge en lugnande effekt på kvällen.