Yoga Online – vår senaste klass

För att yoga med oss behöver du bli medlem.
Om du vill är det kostnadsfritt!

Bli medlem här

Yoga- och meditationsklasser

Med våra klasser online kan du yoga och meditera när du vill, var du vill. Varje vecka släpper vi två till tre nya klasser. Allt du behöver gör är att söka fram en klass och köra igång.

Lösgör dig från gamla tankemönster

Skapa stark motståndskraft mot obehag

Lär dig surfa på det obehagliga

Varför skapa en trygg plats?

Ångest – hur möter man det?

Tre övningar för att vara med det som är

Stress- och smärthanteringsklasser

Vi gör enkla och lättillgängliga yogaklasser för att hantera stress och smärta. Tre gånger i veckan lägger vi upp nya klasser. Yoga med oss var du vill, när du vill!

Yinyoga


Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Mjuk yoga


Öva på att hantera din stress- och smärt med min mjuka terapeutiska yoga! Den kombineras med fysiska övningar, andnings- och koncentrationstekniker samt meditation. Här bygger du upp dig själv på djupet själsligt, mentalt och fysiskt. Du lär känna dina förutsättningar på nytt och hur du bemöter dem för att må bra på alla sätt.

Återhämtande


Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på eftermiddagen för att ge en lugnande effekt på kvällen.