Medkänslan till dig

Om denna klass

Att ge sig själv medkänsla kan vara extremt svårt. När vi känner stort och kroppen smärtar på något sätt, fysiskt eller emotionellt är det särskilt svårt. Men det finns en vits med att öva det och det är en nödvändighet om du ska kunna må bättre i det som känns svårt. Helst skulle man ju ha börjat öva detta långt innan det känns som kris så att det är lätt att och naturligt att komma till en plats av medkänsla till oss själva. Det är dock oftast inte så vi gjort. Hur kan man göra då? Det får ta plats här!

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se