Övre rygg, nacke och axlar!

Om klassen

Som alla andra klasser kommer du öva självmedvetenhet och medkänsla till den egna kroppen under denna klass. Gör bara vad du kan och vill. Övre delen av ryggen, nacken och axlarna är delikata områden som behöver mycket kärlek och vi behöver lära oss att se mönster som inte riktigt gynnar dessa delar (mobil, stillasittande, skrivande, läsande, dator) och göra lite galna grejer med kroppen som den inte är van vid. För det är just därför den värker, den har blivit van att inte använda vissa delar.

Mjuk yoga

Öva på att hantera din stress- och smärta med min mjuka terapeutiska yoga! Den kombineras med fysiska övningar, andnings- och koncentrationstekniker samt meditation. Här bygger du upp dig själv på djupet själsligt, mentalt och fysiskt. Du lär känna dina förutsättningar på nytt och hur du bemöter dem för att må bra på alla sätt.

Gör det du kan just nu – inget mer

Här handlar det om att utforska dig själv. Var är du nu? Var kan du gå med respekt och värme? Utan att gå över gränser som gör att du mår sämre utan kanske istället smaka på gränserna på ett nyfiket sätt. Allt görs sakta och dynamiskt så att du får tid och andrum att utföra positionerna i din takt.

10 juni 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se