Öka energin i dig

Om klassen

Energi. Något som bygger oss och får oss att må på ett sätt eller ett annat. I denna klass ökar vi energin i kroppen, kanske blir lite varma, ökar flödet. Det gör vi så att vi kan bli lite piggare, men kanske blir det så eller inte. Det blir en del framåtböj. Så blir du yr när du gör framåtböj, följ instruktionerna i början och lyssna på DIG själv! Böj knäna ordentligt om du har diskbråck eller håll händerna på knäna. Experimentera med vad som får saker att funka för dig och lås dig inte vid ”nä, det här kan inte jag”.

Mjuk yoga

Öva på att hantera din stress- och smärta med min mjuka terapeutiska yoga! Den kombineras med fysiska övningar, andnings- och koncentrationstekniker samt meditation. Här bygger du upp dig själv på djupet själsligt, mentalt och fysiskt. Du lär känna dina förutsättningar på nytt och hur du bemöter dem för att må bra på alla sätt.

Gör det du kan just nu – inget mer

Här handlar det om att utforska dig själv. Var är du nu? Var kan du gå med respekt och värme? Utan att gå över gränser som gör att du mår sämre utan kanske istället smaka på gränserna på ett nyfiket sätt. Allt görs sakta och dynamiskt så att du får tid och andrum att utföra positionerna i din takt.

11 februari 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se