Avslappning genom bäckenet

Om denna klass

Denna klass fokuserar på avslappning i hela kroppen primärt genom bäckenet. Om du har en livmoder så även denna. Klassen inspireras av Restorative yoga, Feldenkrais och Wombwork. Positionerna är mycket få och enkla att modifiera och avlasta. Var nyfiken på kroppen så att du inte låter nåt falla fritt utan att allt känns tryggt och hållet i din kropp.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

13 december 2020

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se