Ge dig själv en break

Om denna klass

Det kanske känns lite konstigt att göra en klass som fokuserar på att göra plats för förlåtelse och nåd. Kanske när det inte finns nåt att förlåta sig själv för? Men är det riktigt sant?

Hur ofta klankar vi inte ner på varandra instinktivt? Som en röst som ska trycka oss mot olika mål eller få oss att vara ”bättre”. Vi behöver förlåta oss själva för allt vi inte gjort, allt vi inte sagt, allt vi gjorde när vi inte visste bättre, när vi gjorde vårt bästa. Ge oss själv en stor jäkla break! Det handlar den här klassen om.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

14 februari 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se