Du är värdig

Om klassen

Skifta från ett bekräftelsesökande till din sanna natur. Du ÄR värdig. Hur vi bemöter oss själva leder oss till endera lidande eller frihet. Med det valet är det väl ändå bäst att hedra oss själva som helt fantastiska varelser, eller hur? Det är hög tid att skaka av oss frågan om vi är värdiga eller inte. Här hjälper jag dig att möta egots begär på bekräftelse och se sig själv i annat ljus.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

14 mars 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se