Restorative från grunden

Om den här klassen!

Denna klass är en klassisk restorative-klass med få positioner och inga måsten. I denna klass förklarar jag också lite mer om vad man kan tänka på om man vill praktisera restorative med medkänsla för att må bra i längden. Jag talar om öppenhet och nyfikenhet. Du behöver en stol och några stora och små kuddar.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

15 augusti 2021

Stöd oss

Hoppas att du uppskattar klasserna! Vi är tacksamma för allt stöd vi kan få för att driva Yogiriet. Om du vill kan du köpa ett drop in pass - du bestämmer själv vad du vill betala!

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se