Magen i fokus

Om denna klass

Dn här klassen är planerad utifrån magens funktion och kapacitet. Har du problem med magen, njurarna eller mjälten? Ja då är det en klass för dig. Är det så att det inte finns något som relaterar till magont kanske du har ryggont? Och yay! Då är klassen super också! Den är aldrig för jäves även om du inte känner ömhet. För lika väl som det handlar om fysiska positioner så är den mentala biten A och O!

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

18 maj

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se