Bryt alla fack

Om denna klass

Varför är min yin ofta annorlunda? Det får du reda på här. Men klassens absoluta fokus är identifiering. Hur vi identifierar oss med allt möjligt och hur det kan vara en stor del i att vi inte kan må bra, att vi kämpar eller lider. Framförallt får olika fack oss att oftare känna oss hotade och skapar känslan av försvar hos nervsystemet i många fall. Vilken röst talar med dig? Vilket fack har du satt dig i eller någon annan fått dig att tro att du är i som gör att just den rösten dyker upp?

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

23 februari 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se