Rygghjälpen

Om denna klass

Jag gillar att fokusera på helheten eftersom det är det som får oss att på sikt må bra och inte bara behandla symptom. MEN med det sagt och med det i åtanke när du gör denna klass, för all del, jag fokuserar en hel del under klassen på ryggen.

Denna klass möter din rygg på ett kanske nytt och annat sätt än du gör till vardags vilket är en nyckel för att kunna avvänja mönster som kroppen faller in i. Dessa mönster kan skapa värk, stelhet eller restriktioner. Här lär du dig öppna upp för nya vägar.

Mjuk yoga

Öva på att hantera din stress- och smärta med min mjuka terapeutiska yoga! Den kombineras med fysiska övningar, andnings- och koncentrationstekniker samt meditation. Här bygger du upp dig själv på djupet själsligt, mentalt och fysiskt. Du lär känna dina förutsättningar på nytt och hur du bemöter dem för att må bra på alla sätt.

Gör det du kan just nu – inget mer

Här handlar det om att utforska dig själv. Var är du nu? Var kan du gå med respekt och värme? Utan att gå över gränser som gör att du mår sämre utan kanske istället smaka på gränserna på ett nyfiket sätt. Allt görs sakta och dynamiskt så att du får tid och andrum att utföra positionerna i din takt.

28 januari 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se