Att inte känna sig hemma

Om denna klass

Denna klass handlar om att inte känna sig hemma. Ofta och mycket har jag känt detta själv. Varför är det så? Därför vill jag ge en klass i att krossa förväntningar kring ”borden” eller ”måsten”. Då följer vi inte vår väg, vårt hjärta och kan inte känna oss hemma. Klassen ger dig tips på hur du kan känna dig mer hemma i dig själv.

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

29 juni 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se