Att stötta sig själv

Om just denna klass

Vi pratar om stöttning och hur vi kan känna den i högre grad dels från andra, men framför allt från oss själva. Hur vi lutar oss in i att stötta oss själva speglar hela livet och även hur vi mår. Det avgör om vi tillåter oss att ta stöttning eller stöta bort den. Och det minskar behovet av att valideras utifrån, att någon annan ska avgöra om det du upplever är ok eller inte och minskar risken för oss att känna att nån annan ska förstå eller lösa våra problem.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

29 november 2020

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se