3 sätt att möta stress och smärta på!

Om den här klassen!

Det finns tre vanliga sätt att bemöta hot på. Dessa tre sätt pratar jag om i denna klass och förklarar för och nackdelar med dem. Du kommer själv kunna reflektera över hur du reagerar och vilket sätt du tenderar att bemöta stress och smärta på. Kanske är det olika beroende på när? Dessutom får du lära dig en hand full med verktyg för att reglera ditt nervsystem i denna återhämtningsklass. 

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

20 november 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se