Rörelsefrihet

Om denna klass

Detta är en klass med en del framåtfällningar. Detta för tt öka energiflödet i kroppen. Har du diskbråck eller högt/lågt blodtryck experimentera med hur du behöver röra dig. Det är inte alls nödvändigt att göra en hel framåtfällning. Fäll framåt och stanna vid att låta dina händer landa på dina knän eller böj dina ben ordentligt. Testa och få rörelsefrihet vad du än går igenom.

Mjuk yoga

Öva på att hantera din stress- och smärta med min mjuka terapeutiska yoga! Den kombineras med fysiska övningar, andnings- och koncentrationstekniker samt meditation. Här bygger du upp dig själv på djupet själsligt, mentalt och fysiskt. Du lär känna dina förutsättningar på nytt och hur du bemöter dem för att må bra på alla sätt.

Gör det du kan just nu – inget mer

Här handlar det om att utforska dig själv. Var är du nu? Var kan du gå med respekt och värme? Utan att gå över gränser som gör att du mår sämre utan kanske istället smaka på gränserna på ett nyfiket sätt. Allt görs sakta och dynamiskt så att du får tid och andrum att utföra positionerna i din takt.

18 februari 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se