NY! Ångest kan få vara ok

Om den här klassen!

När vi känner smärta eller upplever stress eller till och med utmattning så följer ofta ångest med som en följeslagare. Det kan grunda sig i din situation eller saker du sörjer eller något som hänt långt tillbaka eller något som är nu. I vilket fall som helst är det ofta obehagligt men du och bara du kan göra det mindre obehagligt och mindre starkt genom att skapa tillåtelse för just ångesten. Lär dig ett sätt att gå till väga på hur i denna klass. 

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

22 januari 2023

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se