Ångest och depression

Om just denna klass

Här är en klass för att lugna systemet och våga vara nära det även när det känns obehagligt. Öva gärna utanför dina allra mörkaste stunder utan också när det känns bra. Klassen tar upp varför. Jag ger även mina vinklar på hur vi behöver lära oss att bygga kapacitet för att hantera ångest och depression men också vad dessa två symptom kan bero på. En klass som ger dig grunder i kanske en helt ny värld.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

29 november 2020

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se