Balansera vagusnerven

Om den här klassen!

Att stimulera vagusnerven hjälper dig att förändra din vagala ton. Jag berättar mer under klassen, men det är väsentligt att ha en god vagal ton i ditt liv för ditt välmående. Du kan jobba på att balansera vagusnerven och få den att arbeta och på så sätt minska upplevelsen av stress i livet men också stressens påverkan på kroppen. Detta minskar symptom på sjukdom då immunförsvaret kommer igång i sin fulla prakt men skapar också flöde i lymfan och bindväven, något som stagnerar under smärta och stress. 

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

23 oktober 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se