Bryt reaktioner och dömanden

Om den här klassen!

Om du lider av smärta, sjukdom och dysfunktionell stress så bör du börja med att närma dig mot dig själv med öppenhet. Ju mindre vi dömer oss själva desto lättare kommer det kunna vara att komma nära dig själv, kunna vara i stillhet med dig själv, känna dig mindre påverkad av det du lider av. Mycket sker undermedvetet, men låt oss ta det till ytan och låt öppenheten skina på det som dyker upp!

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

2 oktober 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se