Du väljer, du styr

Om denna klass

Denna klass handlar om att göra som du vill. Återta funktionen som du bär (om den inte redan är tydlig och drivande inom dig) att känna vad som känns rätt för dig och våga lita på det. Att inte låta mig styra. Att låt dig själv bli din egen regent och slippa lyssna blint på andras vägledning. Det leder i längden till att du lyssnar på andras åsikter mindre också!

Mjuk yoga

Öva på att hantera din stress- och smärta med min mjuka terapeutiska yoga! Den kombineras med fysiska övningar, andnings- och koncentrationstekniker samt meditation. Här bygger du upp dig själv på djupet själsligt, mentalt och fysiskt. Du lär känna dina förutsättningar på nytt och hur du bemöter dem för att må bra på alla sätt.

Gör det du kan just nu – inget mer

Här handlar det om att utforska dig själv. Var är du nu? Var kan du gå med respekt och värme? Utan att gå över gränser som gör att du mår sämre utan kanske istället smaka på gränserna på ett nyfiket sätt. Allt görs sakta och dynamiskt så att du får tid och andrum att utföra positionerna i din takt.

6 maj 2021

 

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se