En klass riktad till dig med smärta

Om den här klassen!

Denna klass fokuserar på dig som har smärta. Oavsett var den sitter eller hur den yttrar sig rent fysiskt. Här får du stor hjälp att skapa cirkulation för att främja kroppens rörlighet och flöde för att du ska uppleva förnimmelserna annorlunda och skapa förändring. Det behövs helst 1-2 tennisbollar under klassen som redskap, men du kan ta klassen utan dem också!

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

 

01 maj 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se