En nödvändighet för dig med smärta!

Om den här klassen!

Om du lever med smärta i någon form fysiskt då behöver du lära dig denna teknik. Ju mer du praktiserar den medvetet och kontinuerligt desto lättare kommer det vara att göra den när som helst var som helst i din vardag. Den minskar smärta både i stunden och på sikt och är en nyckel för dig som inte gillar att vara nära kroppen för att det är för mycket.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

08 januari 2023

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se