Ett trix för att må bättre

Om denna klass

Vi är generellt så himla duktiga i vårt samhälle på att separera saker från varandra. Men nyckeln till ett bra mående är att koppla ihop och se helheten. I denna klass får du förutom en klass i yin en kort sammanfattning p hur du kan koppla samman saker och ting när du kanske upplever något i kroppen, tänker något eller känner en känsla. Hur gör man för att se helheten i det? Speciellt när det känns jobbig eller läskigt?

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

2 november

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se