Förändra din hållning, ditt andetag och din upplevelse

Om klassen

Om du är mycket stressad eller har smärta i kroppen så kommer det påverka din andning. Det är bland annat därför är andningen är ett sånt otroligt viktigt verktyg när det kommer till att skapa nya mönster, uppleva mindre stress och känna mindre smärta i kroppen. Andningen skapar nya tankebanor och får dig att vara i nuet. Denna klass hjälper dig att jobba med kroppen för att andas på ett visst sätt som främjar tillit och lugn samt får dig in i ditt parasympatiska nervsystem. Klassen hjälper dig även med att ha en mjukare kropp så att det långsiktigt går lättare att ta djupa avslappnade andetag.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se