Fri från förväntningar

Om den här klassen!

Många gånger har våra förväntningar på andra och olika situationer förmågan att göra oss besvikna. Det är inte alltid våra förväntningar möts eftersom det är illusioner som vi själva satt upp. Vi fungerar likadant gentemot oss själva. Skyhöga förväntningar på våra kroppar sätter onödig press och får oss att leva i annat än nuet. Det får oss att grubbla, bli arga och djupt besvikna. Det i sig skapar mer press. Denna klass handlar om dina förväntningar och att släppa taget om dem.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

 

14 augusti 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se