Lilla smärtan
5 minuter

Ta en liten paus med din smärta

Smärta har en tendens att nöta på en. Eller hur? Nagla sig fast och mola in. Det tär på tålamodet, humöret och orken. Detta är en klass som ger dig lite utrymme att tillåta smärtan att vara där för en kort stund. Så du kan vila utan att smärtan tar över.

Ett klick bort

Det är inte ditt fel att livet eskalerar upplevelsen av när livet bjuder på mer pressade lägen. Ibland bär vi med oss dessa upplevelser medvetna om dem eller helt omedvetna om dess funktion och reaktion på oss. Det får oss att bete oss på ett annat sätt än om vi var lugna. Så klicka på start här ovan och påbörja en klass. EN ENDA klass. Den kan du använda när som helst. Som ett stöd där du behöver landa.

Smärta är en nagel i ögat

Med smärta behöver vi ha en långsiktig strategi. Det går inte att fixa på en klass. På en kort stund. Vi behöver arbeta på många plan och förändra hela synen på smärta och kanske svänga helt i hur vi tenderar att uppleva den. Det kräver arbete från din sida men samtidigt har vi skapat förutsättningarna för dig att bara följa med. Kolla in våra program som arbetar med smärta för att leva länge men fint med upplevelsen av smärta.

Snabbprogram:

Yogiriets femminutersavsnitt är tänkt som en kort liten paus när du behöver samla kraft för att fortsätta med dagen. Klicka på starta och följ meditationen.