Gör dina höfter mjuka – utan stretch

Om den här klassen!

Dina höfter ska få kärlek med den här klassen. Jag förklarar varför du ska sluta stretcha dina höfter även om det känns skönt i stunden och jag visar vad du ska göra för att få långsiktigt mjuka höfter som inte gång på gång kommer tillbaka till samma problematik. Lär om kommunikationen med musklerna! Passar den överrörliga så väl som den stela!

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

31 augusti 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se