Gör saker lätt för dig, andas, ge medkännande

Om den här klassen!

Syftet med denna klass är att du ska lära dig och din kropp att det är tryggt att röra på sig. Att du kan göra det på andra sätt än du kanske tror. Förmodligen har du fastnat i ett rörelsemönster, ett tankemönster och vid olika beteenden och dessa kan du ta dig ur om du gör det lätt för dig. Om du inte går för djupt och gör för mycket. I videon guidar jag dig genom det!

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

19 oktober 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se