Hållningen och känslorna hänger ihop

Om den här klassen!

Din hållning påverkar dig fysiskt. Det gör att kroppen ömmar mer eftersom vissa muskler blir överbelastade och andra underbelastade. Men det är faktiskt inte bara på grund av hur du sitter eller använder din telefon som skapar din hållning. väldigt ofta har det också att göra med de känslor du känner eller trycker undan att göra. Det har med trauman och stress att göra. Hållningen kommer att påverkas av dessa faktorer också och i sin tur påverkar en dålig hållning dig genom att bibehålla restriktioner som skapar mer obehagliga känslor. 

Yin yoga

Yinyoga bygger på ställningar, som nästan alltid utförs sittandes eller liggandes. Du utmanar dina vävnader, men inte mer än att du ändå kan slappna av. Metoden tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot spänningar, stress och smärta genom ökad cirkulation och minskade spänningar.

Bejaka enkelheten

Ta det lugnt. Allt ska gå i din takt. Kroppen måste ingenting. En stor lärdom när det kommer till yoga är att lyssna på dig och din kropp i första hand. Testa gränser, men gå inte över dem. Känn in och lär dig lyssna till din inre röst och inte vad som anses rätt eller fel.

1 november 2022

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se