Höfter och känslor

Om klassen

Obearbetade känslor sätter sig ofta som spänningar i höfterna. Spänningarna i höfterna kan självklart leda till ömhet, smärta och sjukdom som artros. Därför jobbar vi med att bryta mönster i hur vi rör våra höfter och möta de känslor som dyker upp när spänningar släpper. Du lär dig hitta var i rörelsemönstret det gör ont eller var det finns restriktioner och bygger upp nya banor i hjärnan som släpper spänningarna.

Återhämtning

Restaurera hela ditt system genom vila med en terapeutisk behandling av yoga, uteslutande liggandes på mage eller rygg. Här jobbar du med avspänning i kroppen men också med omedvetna delar av dig själv. Klassen hålls på förmiddagen för att ge effekt under hela dagen.

Ge dig själv avlastning!

Här handlar det som att stötta dig själv. Det är det enda. Se till att inte utmana, inte presentera, inte komma in i nån position. Utan i positionerna bli hållen, uppstöttad in i minsta detalj och att avlasta. Du ska skapa trygghet för dig själv. Det gör du med det du har hemma. Allt från kuddar, bolster och täcken, till kaffepaket och böcker.

26 december 2021

Friskvårsbidrag


Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på våra klasser? Beställ en kurs och få ett kvitto som du kan skriva ut och ge till din arbetsgivare. Har du några frågor kan du skriva till oss på info@yogiriet.se